Mainos
Mainos

Sonera hankki Irlannista Wap-yhdyskäytävän

Sonera ja pohjoisirlantilainen APiON ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen, jonka mukaan Sonera ostaa APiONin WAP-yhdyskäytävätuotteen. Sopimus merkitsee edistysaskelta projektissa, jonka tarkoituksena on saada Soneran kaupalliset WAP-palvelut markkinoille samaan aikaa, kun suurimmat valmistajat tuovat markkinoille ensimmäiset WAP-yhteensopivat matkapuhelimet, Sonera sanoo tiedotteessaan.

Sopimuksen mukaan APiON toimittaa Soneralle "Binnian" WAP-yhdyskäytävän vuoden toisella neljänneksellä. Ennen palvelujen tuomista kaupallisille markkinoille Sonera ja APiON aikovat toteuttaa teknisen testikäytön kevään aikana ja laajemman palvelujen testikäytön kesällä.

Sonera on tehnyt erillisen sopimuksen WAP-teknologian testikäytön aloittamisesta kolmen yhteistyökumppanin kanssa. Yhteistyöhön on valittu sisällöntuottajiksi Finnair Oyj ja TT-Tietopalvelut ja järjestelmäintegraattoriksi Akumiitti Oy, jolla on laajaa kokemusta langattomista palveluista.
(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme