Mainos
Mainos

Sonera ja Telia harkitsivat fuusiota

Entinen liikenneministeri Olli-Pekka Heinonen myöntää, että Sonera ja ruotsalainen Telia harkitsivat viime vuonna yhdistymistä. Yhtiön pääomistajien kesken neuvotteluja ei kuitenkaan käyty.

Sonera ja ruotsalainen teleoperaattori Telia keskustelivat viime vuonna yhtiöiden yhdistämisestä. Keskustelut eivät kuitenkaan koskaan johtaneet syvempiin neuvotteluihin.

Kauppalehden haastatteleman entisen liikenneministerin Olli-Pekka Heinosen mukaan yhtiöiden välillä käytiin keskusteluja, mutta omistajien välillä suoraan ei niitä kuitenkaan käyty. Heinosen mukaan keskusteluja käytiin hyvin monien tahojen kanssa ja niitä käytiin jatkuvasti.

Tähän asti Soneran suomalainen pääomistaja valtio on verraten johdonmukaisesti välttänyt kertomasta keskusteluista Telian kanssa. Julkisuudessa Soneran ja Telian keskustelut olivat useasti esillä viime kevään ja syksyn aikana.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme