Mainos
Mainos

Stonesoftin sähköisen kaupan yksikkö SysOpenille

SysOpen ja Stonesoft ovat tehneet aiesopimuksen Stonesoftin e-solutions -yhtiön myymisestä SysOpenille. Kauppa on tarkoitus toteuttaa osakevaihtona.

SysOpenin tavoitteena on vahvistaa asemaansa sähköisen kaupankäynnin järjestelmätoimittajana. Stonesoft puolestaan keskittyy jatkossa tietoturvaan ja langattomaan viestintään. Kaupan kohteena olevan Stonesoftin e-solutions -yksikön palveluksessa on Helsingissä ja Tampereella noin 160 henkilöä ja sen viime vuoden liikevaihdoksi arvioidaan 70 miljoonaa markkaa.

Varsinainen kauppasopimus on tarkoitus allekirjoittaa 5. helmikuuta, jolloin myös osakkeiden vaihtosuhde selviää. SysOpen suuntaa Stonesoftille osakeannin, jonka jälkeen Stonesoftin osuus SysOpenin osakepääomasta on 18 prosenttia.

Helsingin pörssin eilisten päätöskurssien mukaan kaupan arvo olisi noin 8 miljoonaa euroa eli vajaat 24 miljoonaa markkaa, mutta tietotekniikkayhtiöiden osakkeiden arvo on heitellyt viime aikoina voimakkaasti.
(STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme