Mainos
Mainos

Subin nettisivut uudistuvat

Subin nettisivut uudistuvat tänään.

Uudella Subin saitilla liikkuvan kuvan sisältöjen kuten videoklippien ja sarjojen käytettävyyttä on entisestään parannettu.

Erillisestä netti-tv-osiosta on luovuttu kokonaan ja erilaiset liikkuvan kuvan sisällöt, kuten sarjat ekstramateriaaleineen, net only -sarjat, viihdesisältöklipit ja uutiset sijoittuvat monipuolisemmin Subin netin sisällä. Nämä sisällöt ovat yhä katsottavissa ilmaiseksi.

- Nyt kävijät löytävät ilmaiseksi katsottavia sarjoja ja klippejä helpommin, esimerkiksi heti etusivulta, kertoo Sub.fi:n vastaava tuottaja Misha Lagerstedt.

- Tulevaisuudessa tarjoamme enemmän sisältöjä, joita voi seurata vain Sub.fi:ssä. Haluamme rakentaa sivustostamme monipuolisen liikkuvan kuvan palvelun, joka puhuttelee kaikkia laatuviihteen ystäviä, jatkaa Lagerstedt.

Uudistuksen myötä Subin netissä avataan myös Sub Store eli nettikauppa, jossa myydään Subin ohjelmistoon liittyviä oheistuotteita kuten DVD:eitä, musiikkia ja myöhemmin muun muassa vaatteita.

Subin uudet nettisivut löytyvät osoitteesta www.sub.fi.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme