Mainos
Mainos

SubTV sai lisää katsojia

Televisiokanavien katseluosuudet ovat muttuneet viime keväästä hieman. Tv:tä myös katsotaan päivittäin enemmän kuin vuosi sitten.

Suomalaiset katsovat televisiota päivittäin keskimäärin 2 tuntia ja 47 minuuttia, mikä on reilut 10 minuuttia enemmän kuin vuosi sitten. Finnpanelin huhti-toukokuussa tekemän tutkimuksen mukaan 78 prosenttia eli lähes 3,6 miljoonaa yli 10-vuotiasta suomalaista istuu vastaanottimen eteen päivittäin.

Kanavien katseluosuudet ovat viime keväästä muuttuneet hieman. Ylen katseluosuus on laskenut parilla prosenttiyksiköllä 43 prosenttiin ja Subtv:n osuus on noussut 2,5 prosentista 4 prosenttiin. MTV3:n osuus pysyi vuoden takaisessa 34 prosentissa, samoin Nelosen osuus 12 prosentissa.

Muiden kanavien osuus on kasvanut parilla prosenttiyksiköllä 7 prosenttiin.

Katsotuin ohjelma huhti-toukokuussa oli Ylen tv-uutiset, jotka esitettiin jääkiekon MM-kisojen Venäjä-Suomi -ottelun väliajalla. Lähetystä seurasi 1,3 miljoonaa katsojaa. Elokuvista suosituin oli Kun maailma ei riitä ja sarjoista seuratuimmat Salatut elämät sekä Käenpesä.

Finnpanel Oy seuraa jatkuvasti noin tuhannen talouden eli 2200 henkilön katselutottumuksia televisioon kytketyllä mittarilla, joka tallentaa katsotun kanavan ja kellonajan automaattisesti.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme