Mainos
Mainos

Suomalainen startup täysin eri linjoilla Elopin kanssa: "Android ainoa vaihtoehto"

Suomalaisen Adaia startup-yhtiön kännykkäsuunnitelmat ovat alkaneet herättää lisää kiinnostusta ulkomaisia teknologiasivustoja myöten.

Lisää vettä myllyyn saatiin eilen: Muun muassa arvostettu Engadget-teknologiasivusto kertoo pyytäneensä lisätietoja ja kuvia Adaian kehittämästä premiukännykästä sen jälkeen kun Digitoday-sivusto kertoi päässeensä kokeilemaan laitteen prototyyppiä ensimmäisenä Suomessa ja koko maailmassa.

Digitodayn mukaan Adaialla on parhaillaan kehitteillä suurikokoinen 4,8-tuumaisella näytöllä varustettu ja paksusti iskuilta suojattu extreme-kännykkä, joka on lisäksi merivesitiivis. Tulevan puhelimen akun voi vaihtaa lennosta sammuttamatta laitetta vaihdon ajaksi. Adaialta on tulossa eri puhelinmalleja ja laitteiden hintahaitari on laaja: 1000-5000 euroa.

Adaian toimitusjohtaja Heikki Sarajärvi kertoo Digitodaylle, että laitejulkistuksiin liittyen saattaa tulla uutisia jo lähikuukausien aikana.

Engadget toteaa artikkelissaan, että käyttöjärjestelmän valintaan liittyen Sarajärvi vaikuttaa olevan aivan eri linjoilla Nokian johtajan Stephen Elopin kanssa. Sarajärven mukaan nimittäin Googlen Android -käyttöjärjestelmä on tällä hetkellä ainoa vaihtoehto. Elop on puolestaan ollut koko ajan erittäin vahvasti Microsoftin Windows Phone -käyttöjärjestelmän takana.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme