Mainos
Mainos

Suomalaisesta tietoyhteiskunnasta oma verkkosivusto

Ulkoasiainministeriö, liikenne- ja viestintäministeriö, valtiovarainministeriö, Tekes, Sitra ja TIEKE ovat yhteistyössä pystyttäneet englanninkielisen eFinland-portaalin, joka esittelee suomalaisen tietoyhteiskunnan eri puolia. Sen tarkoitus on syventää tietoa maasta "missä tulevaisuus on toteutunut jo tänään" niille, joiden kiinnostuksen Suomeen sen tietoyhteiskunnan ja -tekniikan viime vuosina saama suuri mediahuomio on herättänyt.

Pääasiallisena kohderyhmänä ovat kansainväliset tietoyhteiskunnan tutkijat, ulkomaiset sijoittajat ja Suomen edustustot ulkomailla. Kotimaassa portaali tarjoaa työkalun tietoyhteiskunta-asioista kiinnostuneille ja aiheen kanssa tekemisissä oleville tahoille, joilla on tarve esitellä maailmalla Suomea tietoyhteiskuntana.

Portaali tarjoaa "yksissä kansissa" tietoa sähköisestä liiketoiminnasta ja viranomaispalveluista, terveyden- ja ympäristönhuollon informatiikasta, langattomasta viestintätekniikasta sekä tieto- ja viestintätekniikan tutkimus- ja kehitystoiminnasta. Sivuille toimitetaan artikkeleita, uutisvirtaa ja tilastoaineistoa näistä aihe-alueista.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme