Mainos
Mainos

Suomalaispankit tukevat Liettuan matkapuhelinmarkkinoita

Nordic Baltic Holding-konserniin kuuluva Merita-Pankki ja Sampo-Leoniaan kuuluva Leonia Corporate Bank ovat sopineet liettualaisen matkapuhelinoperaattorin Omnitelin luototuksesta.

Lainoilla katetaan Omnitelin nykyisten luottojen uudelleenrahoitus sekä lähivuosien investointien rahoitustarpeet. Omnitelin toivomuksesta luottojen kokonaismäärää ei julkisteta.

Pankinjohtaja Petri Anttila Meritasta kuvaa luottoa paikallisesti hyvin merkittäväksi. Laina-aika on kolme vuotta ja laina on vakuudeton. Lainan pääjärjestäjä Merita vastaa yksin luottolimiitistä ja Leonia osallistuu vain pitkäaikaiseen luottoon.

Omnitel on Liettuan johtava matkapuhelinoperaattori 60 prosentin markkinaosuudella ja yli 300 000 tilaajalla. Omnitelin tulos ja kassavirta ovat jo vuosia olleet hyvät ja yhtiön markkinanäkymät näyttävät edelleen paranevan.
(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme