Mainos
Mainos

Suomalaisten kännykänkäyttö monipuolistunut

Puhumisen ja tekstiviestien lisäksi yleisintä on edelleen soittoäänien ja logokuvien tilaaminen. Reilu neljännes suomalaisista on ottanut kännykällä valokuvia, ja joka viides lähettänyt niitä myös eteenpäin.

Suomalaisten matkapuhelimen käyttö on monipuolistunut päätelaitteiden kehityttyä. Heimo Consulting -yhtiön tutkimuksen mukaan 28 prosenttia suomalaisista on ottanut valokuvan matkapuhelimen kameralla ja 20 prosenttia on myös lähettänyt kuvan eteenpäin.

WAP-sivuilla on matkapuhelimen avulla käynyt 21 prosenttia suomalaisista. Internetissä surffaaminen kännykän välityksellä on selvästi harvinaisempaa, sillä sitä on harrastanut vain 13 prosenttia suomalaisista.

Matkapuhelimen radiota on kuunnellut 18 prosenttia suomalaisista ja 14 prosenttia on käyttänyt matkapuhelinta tuotteiden ja palveluiden maksamiseen.

Yleisin matkapuhelimen käyttömuoto puhumisen ja tekstiviestien lisäksi on edelleen soittoäänien ja logokuvien tilaaminen, sillä näin on toiminut jo 43 prosenttia suomalaisista.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme