Mainos
Mainos

Suomen EU-puheenjohtajuudelle tiedotuspalkinto

Suomen EU-puheenjohtajuus saa kansainvälisen tunnustuksen, kun informaatikkojen yhdistys (EAI) myöntää vuosittaisen tiedotuspalkintonsa Suomelle. Erityisen kunniamaininnan saa puheenjohtajuuskauden Internet-sivusto.

Palkintoa perustellaan sillä, että Suomi nosti tiedonvälityksen yhdeksi puheenjohtajakauden keskeisistä tavoitteista. EIA katsoo päämäärän toteutuneen. Palkinto luovutetaan Suomelle järjestön vuosikokouksessa Lontoossa tänään. Sen ottaa vastaan puheenjohtajuuden Internet-sivujen päätoimittaja Liisa Ahtiluoto. Sivuston koko sisältö on hiljattain julkaistu CD-romina.

Yhdistyksen Chadwick-Healey -palkinto myönnetään saavutuksista EU- ja Eurooppa-tiedon saatavuuden edistämisessä. Palkinnon on aiemmin saanut mm. Euroopan oikeusasiamies Jacob Söderman.

EIA:n jäsenistö koostuu mm. julkisten ja yksityisten organisaatioiden kirjastojen, tiedotusosastojen ja tietopalveluiden henkilöstöstä. Mukana on myös kustantamojen, yrityksien ja lakitoimistojen edustajia.

Palkintosumma, 250 puntaa, lahjoitetaan Mosambikin katastrofirahastolle.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme