Mainos
Mainos

Suomen Internet-yhdistys hyväksytty Internet Societyyn

Suomen Internet-yhdistys SIY ry on hyväksytty Internet Societyn kansalliseksi alajaostoksi.

Internet Society on vuonna 1992 perustettu kansainvälinen koordinaatio- ja yhteistyöelin Internetin teknologioita, sovellutuksia ja standardeja varten. Sillä on yli 6000 henkilö- ja 150 yhteisöjäsentä yli sadassa maassa.

-Kansainvälinen yhteistyö on ainoa varteenotettava keino tuoda järjestystä Internetin kaaokseen, kertoo Suomen Internet-yhdistyksen puheenjohtaja Tommi Karttaavi.

Liittyminen Internet Societyyn auttaa mm. siinä, että voimme yhdessä eurooppalaisten alajaostojen kanssa vaikuttaa EU:n lainsäädäntöön siltä osin kuin se koskee Internetiä. Yksi tämän hetken kuuma aihe on tekijänoikeuslainsäädäntö ja miten se vaikuttaa Internetiin, hän lisää.

-Tässä yhteydessä keskustellaan siitä, pitäisikö Internet-operaattorin välimuistipalvelimen ns. tekninen kopiointi sallia vai kuuluisiko sekin tekijänoikeuden piiriin. Internet Societyn mielestä tekninen kopiointi pitäisi sallia, Karttaavi sanoo.
(STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme