Mainos
Mainos

Suomen kännykkäpuhelut halpoja

Liikenne- ja viestintäministeriön selvityksen mukaan Suomen kännykkäpuhelut ovat kolmanneksi halvimpia Länsi-Euroopassa.

Liikenne- ja viestintäministeriön teettämän selvityksen mukaan Suomen matkapuheluhinnat ovat edullisia verrattuna muuhun Länsi-Eurooppaan. Ainoastaan Luxemburgissa ja Islannissa hinnat ovat halvempia kuin Suomessa. Vertailussa olivat mukana EU-maat, Islanti, Norja ja Sveitsi.

Vertailuyksikkönä käytetyn hintakorin arvo oli Suomessa 31,44 euroa kuukaudessa. Selvityksen edullisin oli Luxemburgin 29,55 euron kori. Kalleimmat kustannukset olivat puolestaan Britanniassa, jossa korista maksettiin 66,23 euroa kuukaudessa.

Hintavertailu perustuu hintakoreihin, joissa oli mukana arki- ja viikonloppupuheluita sekä operaattorin sisäisiä ja operaattoreiden välisiä puheluita 150 minuuttia kuukaudessa. Lisäksi koreihin sisältyi 25 tekstiviestiä, kuukausimaksu ja arvonlisävero.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme