Mainos
Mainos

Suomen suurin mediayhtiö aloitti

Sanoma-WSOY panostaa mm. Internetiin.

Suomen suurin mediayhtiö Sanoma-WSOY Oyj on merkitty kaupparekisteriin 1.5.1999. Sulautuvien Helsinki Median, Sanoma Osakeyhtiön ja WSOY:n liiketoiminnot yhtiöitettiin viime perjantaina. Samalla Rautakirjasta tuli Sanoma-WSOY:n tytäryhtiö. Yhtiö kertoo aamulla julkistamassa pörssitiedotteessaan etsivänsä kasvua nykytoimintoja lähellä olevilta alueilta sekä kansainvälistymisestä.

Nykyliiketoimintojen kehittämisen lisäksi erityisiä kasvun painopistealueita ovat mm. oppiminen, yritystieto, erikoiskustantaminen ja erityissektoripalvelut. Konserni panostaa myös teknisen kehityksen mukanaan tuomiin uusiin liiketoiminta-alueisiin ja toimintatapoihin kuten Internet- ja intranet-viestintään, sähköiseen kauppaan sekä asiakasrekisterien hallintaan. Digitaalitelevisio ja -radio tarjoavat myös uusia kasvumahdollisuuksia, Sanoma WSOY jatkaa tiedotteessaan.

Eräs painopistealue on kansainvälinen aikakauslehtikustantaminen, jolla alueella yhtiö etsii kasvua Euroopan laajuisesti. Yritysostojen lisäksi pitkäaikaiset yhteistyösopimukset sekä osakkuus- että yhteisyrityssuhteet kuuluvat konsernin toimintatapoihin.
(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme