Mainos
Mainos

Suomi Ruotsia jäljessä yritysten sähköisessä kaupankäynnissä

Ohjelmistotalo Izodian teettämän vertailututkimuksen mukaan ruotsalaisilla yrityksillä on paremmat valmiudet alkaa hyödyntää Internet-tekniikkaa liiketoimintansa tehostamiseksi kuin suomalaisilla suuryrityksillä.

Tutkimus osoitti, että suomalaisyritysten vahvuudet ovat vankka perusinfrastruktuuri sekä ekstranet-tyyppisten ratkaisujen yleisyys. Sen sijaan ruotsalaiset yritykset ovat merkittävästi edellä suomalaisia tuoteluettelotietojen hallinnan ja sähköisen kaupankäynnin järjestelmien muodostamisessa osaksi toiminnanohjausjärjestelmiä.

-Olemme havainneet, että suomalaisyritykset eivät ole halukkaita investoimaan epävarmoihin sähköisen kaupankäynnin hankkeisiin, vaan hakevat mieluummin selkeitä, valmiita ratkaisuja, sanoo Izodia Oy:n toimitusjohtaja Karl Jensen.

Izodia on johtava maailmanlaajuinen sähköisen kaupankäynnin, kauppapaikkojen ja tiedonhallintaportaalien ohjelmistotoimittaja.
(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme