Mainos
Mainos

Suosittu näppissovellus uudistui – nyt mukana hulvattomia tarroja

Suosittu SwiftKey-näppäimistösovellus uudistui viime viikolla. Uudesta työkalurivistä löytyy muun muassa tarroja sekä leikepöytä. Tulossa on muitakin lisäominaisuuksia. 

Microsoft uudisti viime viikolla suositun SwiftKey-näppäimistösovelluksensa, kertoo The Verge -sivusto. Kyseessä oli ensimmäisen suuri päivitys sen jälkeen, kun yhtiö osti sovelluksen vuonna 2016.

7.0-versio toi mukanaan uuden työkalurivin. Sanaehdotusten vierestä vasemmalta löytyy pieni +-merkki, jonka takaa löytyy muun muassa gif-animaatiogalleria, erilaisia näppäimistöteemoja sekä leikepöytä.

Päivitys toi mukanaan lisää tarroja, ja Techcrunch.com-sivuston mukaan käyttäjä voi muokata osaa niistä itse.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Lisää uutta luvassa

Microsoft on jo kertonut pian lanseerattavista lisäominaisuuksista. Kohta tapahtumia voi lisätä kalenteriin suoraan näppäimistön kautta, jolloin ei tarvitse enää erikseen avata kalenterisovellusta.

Microsoft lupailee käyttäjälle myös mahdollisuutta jakaa oma sijaintinsa muille. Tämä ominaisuus on kuitenkin näillä näkymin tulossa vain Android-käyttäjille Yhdysvalloissa ja Intiassa.

SwiftKey-sovellus on ladattavissa sekä Android- että iOS-laitteille.


Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme