Mainos
Mainos

Suosittu pornosivusto hyödyntää tekoälyä: Tunnistaa automaattisesti videoilla esiintyvät henkilöt ja asennot

PornHub lajittelee videonsa jatkossa tietokonenäön avulla, kertoo Techcrunch-sivusto.

Tekoäly pystyy tunnistamaan yksittäiset PornHubin videoilla esiintyvät henkilöt, seksiasennot sekä muita ominaisuuksia. Jatkossa palvelusta voikin etsiä entistä paremmin lajiteltua sisältöä monien erilaisten ominaisuuksien perusteella.

Tällä hetkellä tunnistustekniikkaa on kokeiltu noin 500 000 videoon, joista osa on myös käyttäjien lisäämiä. PornHubin tarkoitus on lajitella koko sivuston sisältö ensi vuoden alussa.

PornHubin varapuheenjohtaja Corey Price kertoo, että uuden tekniikan on tarkoitus lajitella videot tarkemmin, kuin aikaisemmin käsipelillä on onnistunut. Lajittelutekniikan on tarkoitus palvella sivuston 80 miljoonaa päivittäistä käyttäjää entistä paremmin ja sujuvammin.

– Siinä on kyse jatkuvasta sivuston päivittämisestä, että voimme tarjota faneille uusinta teknologiaa, jotta heidän kokemuksensa meidän sivustollamme on niin saumaton kuin mahdollista, Price kertoo.

Paljon dataa vaativa lajittelujärjestelmä on Pricen mukaan melko tarkka.

Aiheesta uutisoi Suomessa ensin Ilta-Sanomat.

Lähde: Techcrunch

***


Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme