Mainos
Mainos

Microsoftilta pian uusi Surface Pro 5 - ennakkotietoa jo uudistuksista

Microsoftin kevään laitejulkistukset lähestyvät. Surface Bookin uudistumisen ympärillä on epäselvyyttä eikä muistakaan uutuuksista ole vielä vuotanut kovin tarkasti yksityiskohtia.

Yksi Microsoftin uutuuksista tulee olemaan seuraaja Surface Pro 4:lle, loogisesti Surface Pro 5.

Kiinassa Surface Pro 5 on jo sertifioitu, mikä kertoo julkistuksen lähestymisestä. Pitkään Microsoftia tiiviisti seuranneen Paul Thurrottin mukaan Surface Pro 5 ei tule olemaan dramaattinen päivitys. Surface-virtaliitäntä tulee pysymään ennallaan, minkä lisäksi suoritin laitteen sisuksissa on vaihtumassa uuteen sukupolveen Intelin Kaby Lake -arkkitehtuurilla.

Surface Pro 5:een on huhuttu myös USB-C-liitäntöjä. Niitä voidaankin nähdä mukana, vaikka ne eivät perinteistä Surface-liitäntää olisikaan korvaamassa.

Microsoft voi myös mahdollisesti yllättää esimerkiksi ainakin uudenlaisilla Surface-lisävarusteilla. Viime syksynäkin julkistettu pöytätietokone Surface Studio pysyi varsin hyvin poissa huhuista ja vuodoista ennen julkistustaan.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme