Mainos
Mainos

Suunto tuo myyntiin kuparoidun erikoiskellon – hinta lähes 900 euroa

Suunto laajentaa Spartan-kellojen valikoimaansa kuparisella erikoisversiolla. Spartan Ultra Copper on ominaisuuksiltaan samalla viivalla muiden Spartan-kellojen kanssa, mutta ulkoisesti se eroaa muista kuparipinnoitetuilla teräspainikkeilla ja kuparisoljella. Aikaisemmin Suunto on käyttänyt kuparia Kailash-kellossaan. Ultra Copperissa on lisäksi kuparipintainen titaanikehä näytön ympärillä.

Suunto valmistaa Spartan-kellot käsityönä Vantaan Tammistossa. Kellojen vesitiiviys riittää sataan metriin ja toisin kuin aikaisemmissa Suunnon urheilukelloissa, Spartanissa on värillinen kosketusnäyttö.

Suunto Spartan Ultrassa on ohjattu reittinavigointi, ilmanpaineeseen perustuva korkeusmittaus, digitaalinen kompassi sekä enintään 26 tunnin akunkesto gps-tilassa.

Suunto Spartan Ultra Copper Special Edition tulee myyntiin 4. lokakuuta. Kellon suositushinta sykeanturin kanssa on 869 euroa.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme