Mainos
Mainos

Suurin osa venäläisistä ilman kosketusta tietokoneeseen

Kolme neljästä venäläisestä ei ole koskaan käyttänyt tietokonetta. ROMIR-tutkimuskeskuksen mukaan tietokoneenkäyttäjistäkin vain pieni osa käyttää säännöllisesti Internetiä.

Vain hieman yli 25 prosenttia kyselyyn osallistuneista venäläisistä oli käyttänyt tietokonetta. 34,5 prosenttia tietokonetta käyttäneistä oli tehnyt sen työpaikallaan ja 27,6 prosenttia koulussa. Tietokoneenkäyttäjien joukosta vain vajaalla 16 prosentilla oli kone kotonaan.

Kyselyyn osallistui 2000 henkilöä. Heistä 510 oli käyttänyt tietokonetta ja tästä joukosta vain 130 Internetiä. Internettiin tutustuneista vain kymmenen kertoi olevansa verkossa joka päivä.

Suurin osa Internetiä käyttäneistä oli päässyt verkoon työpaikallaan ja vain 15,5 prosentilla vastanneista oli Internet-yhteys kotonaan. Loput pääsivät Internetiin ystäviensä koneilta tai kirjastoissa ja Internet-kahviloissa. (MTV3-AFP)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme