Mainos
Mainos

Tahatonta komiikkaa - Applen karttaikonissa erittäin vaarallinen ajo-ohje

Applen iPhone 5 on nyt tullut myyntiin Suomessakin ja ensimmäiset innokkaat fanit ovat saaneet hankittua kohutun uutuuskännykän itselleen.

Uutuustuotetta seurataan nyt ympäri maailmaa hyvin tarkoin silmin. Tiukassa syynissä paljastuu joskus koomisia kömmähdyksiä.

Nyt huomattu virhe liittyy Applen kritisoituun karttapalveluun. Apple käytti puhelimissaan ennen Google Maps -karttapalvelua, mutta uudessa iOS 6 -käyttöjärjestelmässä onkin käytössä Applen oma karttapalvelu.

Business Insider toteaa, että ongelmana on se, että lähes kaikki vihaavat Applen karttoja, koska niiden ajo-ohjeissa ja satelliittikuvissa on pahoja virheitä.

Eräs käyttäjä on nyt huomannut jopa Applen karttojen sovelluskuvakkeessa koomisen virheen. Ikonissa nimittäin näkyy erittäin vaarallinen reittiohje, joka kehottaa ajamaan keskellä siltaa vasemmalle suoraan alas sillalta.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme