Mainos
Mainos

Taivas osti Ogilvyn

Taivas-konserni ja maailman suurin markkinointiviestintäyhtiö WPP ovat sopineet laajamittaisesta yhteistyöstä Suomen markkinoilla. Nyt tehdyssä järjestelyssä Taivas ostaa Mainostoimisto Ogilvyn koko osakekannan.

Ogilvy jatkaa itsenäisenä yksikkönä Taivas-konsernissa. Samassa yhteydessä WPP ostaa 33 prosenttia Taivaan osakkeista.

- Järjestely on ainutlaatuinen ja vahvistaa Taivas-konsernia merkittävästi. Samalla kun saamme konserniin uuden mainostoimiston ja kansainvälisen yhteyden, jatkaa Mainostoimisto Taivas edelleen itsenäisenä toimistona. WPP on meille paras mahdollinen kumppani. Sen resurssit ja monipuolinen osaaaminen antavat erinomaiset kehitysmahdollisuudet tulevaisuudessa, kertoo Taivas-konsernin hallituksen puheenjohtaja Jussi Nurmio.

Mainostoimisto Ogilvyn toimitusjohtajaksi on nimitetty Taivaan osakas Lauri Gulin.
- Ogilvy on legendaarinen toimisto, jonka tuntee jokainen mainonnansuunnittelija maailmassa. Aiomme nostaa Ogilvyn nopeasti Suomen parhaiden toimistojen joukkoon, minne se ilman muuta kuuluu", sanoo Lauri Gulin.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme