Mainos
Mainos

Talentum laajentaa Interaktiivista Satamaa

Kustannusyhtiö Talentum lisää internetpanostustaan laajentamalla Interaktiivisen Sataman kansainväliseksi. Yhtiön tämänpäiväisen tiedotteen mukaan tavoitteena on laajentaa Sataman toimintaa tänä vuonna Saksaan, Englantiin ja Yhdysvaltoihin.

Talentum kertoi myös, että panostukset heikentävät sen tulosta. Tuloksen odotetaan kuitenkin pysyvän positiivisena. Kansainvälistymisen arvioidaan vievän 70 - 100 miljoonaa markkaa kuluvan ja ensi vuoden aikana.

Toimitusjohtaja Harri Roschier arvioi, että Interaktiivinen Satama työllistää 500 henkeä vuonna 2001, ja että yhtiön liikevaihto kasvaa yli 100 prosenttia vuosittain. Sataman Suomen toimintojen kannattavuus kehittyy suunnitellusti, mutta kansainväliset panostukset vievät sen tuloksen tappiolle.

Talentum ilmoitti eilen, että se perustaa yhteisen internetpalveluyrityksen Soneran kanssa. Uuteen yritykseen siirretään Interaktiivisen Sataman verkkotuotteet.
(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme