Mainos
Mainos

Tällainen on Nokian uusi Lumia 720 -puhelin

Nokian tänään esittelemä Lumia 720 on edullisempaan hintaluokkaan sijoittuva Windows Phone 8 -älypuhelin.

Nokian mukaan Lumia 720 vetoaa etenkin nuoriin ja tyylitietoisiin käyttäjiin, joilla on vilkas sosiaalinen elämä.

Puhelimessa on Nokia Musiikki, HERE-palvelut ja NFC-ominaisuus. Lisävarusteena laitteeseen saa langattomat latauskuoret.

Laitteessa on myös Lumia 920 -mallista tuttuja ominaisuuksia, kuten erittäin herkkä kosketusnäyttö.

"Suurin innovaatio kamerassa"

Lumia 720:n suurin innovaatio löytyy Nokian mukaan laitteen kamerasta.

6,7 megapikselin kamerassa on Nokia-älypuhelimien kaikkien aikojen suurin aukkosuhde: f/1.9. Sensoriin pääsee entistä enemmän valoa, ja Carl Zeiss –optiikan ansiosta tuloksena on Nokian mukaan erittäin teräviä otoksia.

Nokia Lumia 720

Nokia kehuu, että Lumia 720 on tähän mennessä virtaviivaisin Lumia-malli: Laitteen muotoilussa on hyödynnetty kaarevia lasipintoja. Polykarbonaattirunko on valmistettu yhdestä kappaleesta.

Laitteen 4,3 tuuman ClearBlack Gorilla Glass 2.0 -näytössä on hyödynnetty puhdistusta helpottavaa teknologiaa.

Nokia Lumia 720 -älypuhelimessa on maksuttomat maailmanlaajuiset HERE-kartat ja LiveSight-sovellus. Niitä täydentää HERE Drive -autonavigointi.

Etätunnistusteknologian ansiosta laitteen voi liittää langattomiin Nokia-lisälaitteisiin koskettamalla lisälaitteen NFC-aluetta puhelimen NFC-alueella. Lisälaitevalikoimaan kuuluvat esimerkiksi JBL PlayUp -kaiutin ja Purity by Monster -kuulokkeet.

Lumia 720 -älypuhelimen arvioitu veroton myyntihinta on 249 euroa. Laite tulee myyntiin maaliskuusta alkaen. Suomen myynninaloituksesta ei ole vielä tarkkaa tietoa.

Värivaihtoehdot ovat punainen, valkoinen, syaani, musta ja keltainen.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme