Mainos
Mainos

Tältä kuulostaa musiikki ”maailman parhaista vahvistimista” – hintaa yli 200 000 euroa

MTV Uutisten toimittaja Mika Tommola kävi koekuuntelemassa Naim Audio Statement -vahvistimet, joita on tituleerattu jopa maailman parhaiksi vahvistimiksi.

Äänentoistolaitteiden hinta on myös sen mukainen: hinta kipuaa tällä hetkellä noin 220 000 euroon. Valmistajan asiantuntija Mark Raggett vertaa vahvistimia kalliiseen urheiluautoon: myös hyvästä äänentoistosta voi saada samanlaista nautintoa.

Tilaa vievistä äänentoistolaitteista ei kuitenkaan ole kyse. Tehtaan asiantuntija Mark Raggett kuvailee laitteita kuitenkin niin tehokkaiksi, ettei niillä tarvitse vuorata olohuoneen hyllyköitä – eihän ihmiselläkään ole kuin kaksi korvaa.

Raggettin mukaan vahvistimien kohderyhmää ovat tyypillisesti intohimoiset musiikkimiehet, jotka omistavat suuren kokoelman musiikkia. Raggettin mukaan Suomeen ei – ainakaan toistaiseksi – ole myyty yhtäkään vahvistinta. Koko maailmassa niitä on vain reilu 60.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme