Mainos
Mainos

Tämä kulkuväline herättää taatusti huomiota: Testissä istuttava sähköajokki

Kevyet sähkökulkuvälineet ovat pääsääntöisesti seisottavia, eli laitetta ohjataan seisomalla astinlaudalla ja kiihdyttämällä laitetta nojaamalla hieman eteenpäin.

Tykkäsimme

  • Erittäin vakaa ajettavuus

Emme tykänneet

  • Heikko kiihtyvyys
  • Epäergonominen ajoasento

Jos seisominen tuntuu hankalalta, vaihtoehtona on istuttava malli. Teknavi kokeili Airwheel A3:sta, joka tarjoaa vaihtoehdon myös ikäihmisille tai niille, jotka haluavat muuten vain taittaa matkaa istuen. Tarpeen tulleen Airwheelillä voi ajaa myös seisten, mutta seisoma-asento ei ole kovin mukava. Sama ongelma vaivaa myös istuma-asentoa, ainakin pidemmällä käyttäjällä.

Ajettavuudeltaan Airwheel A3 on erittäin vakaa. Laitteella kaatuminen on huomattavasti epätodennäköisempää kuin seisottavilla malleilla.

Ajossa tosin tuntuu, että potkua saisi olla enemmän. Kiihdyttäminen vaatii voimakasta nojaamista eteenpäin. Jarruttamiseen on varattava aikaa, sillä laite ei pysähdy hetkessä.

Katso videolta lisää ajokokemuksia!

AIRWHEEL A3
Hinta: 1470 euroa
Huippunopeus: 16 km/h
Toimintasäde: Noin 60 km
Latausaika: Noin 3 tuntia

Huom! Lisää sähkökulkineista Teknavin tv-ohjelmassa tänään 13.4. MTV3:lla klo 22.40.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme