Mainos
Mainos

Tämä pieni vekotin tekee kenestä tahansa älypään

Älykkäillä antureille varustettu pieni laite analysoi melkeinpä mitä tahansa ja syöttää tiedot suoraan älypuhelimen näytölle.

Tulitikkuaskin kokoinen SCiO-sensori tunnistaa muun muassa ruokia, kasveja, lääkkeitä, öljyjä, polttoaineita ja muoveja. Consumer Physicsin kehittämällä SCiOlla osoitetaan haluamaa asiaa tai esinettä, ja laite analysoi tiedot siitä suoraan älypuhelimen näytölle.

SCiO tunnistaa esimerkiksi, kuinka paljon rasvaa on syömässäsi salaatinkastikkeessa tai millaiset ilmanpaineet on auton renkaissasi.

Sensori myös kehittää datapankkiaan alati käyttäjiensä avulla: joka kerta, kun sensorilla skannaa jonkin kohteen, laitteen tunnistamien kohteiden määrä vain kasvaa.

Valmistajan sivuilla kerrotaan, että SCiO sopii kaikille tiedonjanoisille ihmisille, jotka haluavat tietää enemmän esimerkiksi syömistään ruoka-aineista.

Laite on tällä hetkellä ennakkoon tilattavissa ja se toimii Androidilla, iPhone 5:llä tai uudemmissa malleissa sekä nettiselaimilla. Laitteella on hintaa 449 dollaria eli noin 415 euroa.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme