Mainos
Mainos

Tämä sovellus pystyy tallentamaan ääntä menneisyydestä

Oletko koskaan kinastellut puolisosi tai tuttavasi kanssa siitä, mitä kukakin sanoi hetki sitten? Tällaisissa tilanteissa harvemmin päästään yhteisymmärrykseen osapuolten todellisista sanomisista.

Muutenkin monessa tilanteessa olisi hyödyllistä, jos pääsisi palaamaan ajassa muutamia minuutteja taaksepäin kuuntelemaan vaikka lapsensa ensimmäinen sana tai muita yllättäviä ja muistamisen arvoisia tapahtumia.

Kyseisiin tilanteisiin on nyt kehitetty apuväline mobiilisovelluksen muodossa.

Teknologiasivusto TechCrunch esittelee Applen iOS-käyttöjärjestelmälle kehitettyä Heard-sovellusta, joka tallentaa jatkuvasti käyttäjänsä ympärillä kuuluvaa äänimaailmaa.

Puhelimen tallennuskapasiteettia ei kuitenkaan täytetä jatkuvalla tallennuksella, vaan kaikki yli viisi minuuttia vanhemmat äänet tuhoutuvat muistista automaattisesti.

Jos jotain mielenkiintoista sattuu, niin käyttäjä voi klikata sovelluksen tallenna-painiketta. Tällöin hän pystyy kuuntelemaan korkeintaan viisi minuuttia sitten tapahtuneita asioita ja tallentaa tuolloin kuulunutta äänimaailmaa.

Sovelluksesta on olemassa myös ilmaisversio, jonka avulla käyttäjä voi palata tosin vain 12 sekuntia ajassa taaksepäin.

Tallennetut ääniklipit voidaan nimetä ja esimerkiksi jakaa eteenpäin sähköpostilla tai sosiaalisessa mediassa.

Seuraavalla kerralla, kun tulee kinaa siitä, kumpi sanoi mitäkin, niin voit vain tallentaa puheet kuunneltavaksi. Varaudu kuitenkin siihen, että saatoit itse olla väärässä.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme