Mainos
Mainos

Tämän puhelin näki, kun se putosi lentokoneesta ja laskeutui talon pihaan

Samsungin Galaxy S5 -älypuhelimen kerrotaan pudonneen lentokoneesta ja selvinneen tiputuksesta laskeuduttuaan sivullisen henkilön pihaan. Puhelin tallensi videokuvaa koko pudotuksen ajan ja se palautettiin lopulta oikealle omistajalleen hauskan videon kera.

Blake Henderson onnistui jotenkin pudottamaan Samsung Galaxy S5 -puhelimensa lentokoneen kyydistä. 

Pudonneen puhelimen omistajan sukulaispoika Robert Ryan on nyt ladannut YouTubeen 11-minuuttisen videon puhelimen pudotuksesta. Ensiksi videolla näkyy selkeä maisema lentokoneen kyydistä, jonka jälkeen ilmavirta ilmeisesti imaisee puhelimen ulos ja se putoaa ja pyörii hurjasti ilmassa. Pian puhelin laskeutuu pihaistutusten keskelle. 

Reilun viiden minuutin kuluttua puhelin huomataan pihasta ja pari miestä nostaa sen ylös. He ihmettelevät, kenen puhelin on kyseessä, mutta pian huomaavat laitteen yhä nauhoittavan videokuvaa. 

Miehet toimittivat puhelimen myöhemmin takaisin sen oikealle omistajalle, joka löysi huikean pudotuksen tallentuneen ehjänä säilyneeseen kännykkäänsä. Tämä on hilpeä esimerkki siitä, miten kestäviä älypuhelimetkin voivat olla sopivissa olosuhteissa.

Lähde: The Verge

Korjattu otsikkoa 16.8. klo 17.52.


***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme