Mainos
Mainos

Tästä syystä läppäriä ei kannattaisi käyttää sängyssä – MacBook Pro kuumeni hengenvaarallisesti

Kannettava tietokone syttyi palamaan muutamassa sekunnissa.

Ohjelmoijana työskentelevä Daniel Dourvaris kertoo ikävästä sattumuksestaan MacBook Pron kanssa blogitekstissään.

Daniel kertoo selanneensa läppäriään sängyllä maatessa, kun tietokone yhtäkkiä sammui itsestään. Hetken kuluttua kannettava tietokone päästi outoa sihisevää ääntä, jota seurasi valkoinen savu ja liekit.

Daniel juoksi läppärinsä kanssa nopeasti kylpyhuoneeseen ja laski savuavan koneen laattalattialle. Tietokoneen tulikuuma ulkokuori ehti kuitenkin alle kymmenessä sekunnissa polttamaan miehen kädet.

Laskettuaan tietokoneen lattialle kuului kova pamaus, läppärin kansi irtosi ja laite savutti runsaasti. Sulavan muovin savu kirvelsi silmiä, kertoo Daniel blogissaan.

Kun laite viimein jäähtyi, Daniel irrotti takakannen selvittääkseen syttymissyytä ja tarkistaakseen, oliko laitteen kovalevy säilynyt ehjänä. Kovalevy oli tuhoutunut, selviää Danielin blogissaan julkaisemista kuvista ja syypääksi nousi kannettavan akku.

Daniel kehottaa blogitekstissään olemaan varovainen läppärien kanssa. Läppäriä ei tulisi koskaan jättää valvomatta sängylle, koska vaarana on ylikuumentuminen. Tulipalo voi syttyä sekunneissa.

Lähde: Medium

***


Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme