Mainos
Mainos

Tekstiviestien pitäisi kulkea juhla-aikana ongelmitta

Tekstiviestien lähettämisen pitäisi sujua loppuvuoden juhlapyhien aikana edellisvuodesta poiketen ongelmitta.

Sekä Sonera että Radiolinja ilmoittavat varautuneensa viestisumaan korottamalla sanomakeskusten kapasiteettia.

-Lisäksi meillä on juhlapyhinä tavanomaista enemmän henkilökuntaa päivystysvalmiudessa. Jos odottamattomia ongelmia kaikesta huolimatta tulee, niin niiden ainakin pitäisi ratketa nopeasti, sanovat Soneran matkapuhelinpalveluiden tuotepäällikkö Vesa Reijonen ja Radiolinjan apulaisjohtaja Markku Leiro kuin yhdestä suusta.

Kahtena edellisjouluna Soneran tekstiviestit jumittuivat useamman tunnin ajaksi. Radiolinjan lyhytviesteillä ei enää viime jouluna vastaavia ongelmia ollut.

-Joulun ja uuden vuoden juhlinta moninkertaistaa tekstiviestien lukumäärän, mutta aina häiriöt eivät johdu kapasiteettivajeesta. Viime vuonna meillä oli tilapäinen ohjelmisto-ongelma, jatkaa Soneran Reijonen.

Suomalaiset lähettävät keskiverron päivän aikana yli miljoona tekstiviestiä. Tarkkoja lukumäärätilastoja palveluntarjoajat eivät kilpailusyistä julkisuuteen anna.
(STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme