Mainos
Mainos

Telestelle tilaus Deutsche Telekomilta

Teleste on saanut tilauksen Deutsche Telekomilta Berliinin kaapeliverkon yhden alueen uudistamisesta. Berliinin verkko käsittää 500 000 tilaajaa. Verkon täydellinen uudistaminen 450 Mhz:sta 862 MHz:aan lisää verkon kapasiteettia ja mahdollistaa kaksisuuntaisen datasiirron interaktiivisille palveluille.

-Deutsche Telekomin tilaus vahvistaa strategiamme, kun kaapeliverkkojen merkitys kasvaa laajakaistaisessa signaalinsiirrossa digitaalitelevisiojakelussa ja kaapelien kautta tarjottavissa uusissa interaktiivisissa Internet-pohjaisissa palveluissa, sanoo Timo Salokoski, Telesten Access Systemsin liiketoimintajohtaja.

Teleste on kansainvälinen teknologiakonserni, joka on erikoistunut laajakaistaiseen tietoliikenteeseen ja kieltenoppimisen multimediaympäristöihin. Konsernin palveluksessa oli vuoden 1998 lopussa 581 henkilöä. Yhtiön osakkeet on listattu Helsingin Pörssin päälistalla.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme