Mainos
Mainos

Telian verkkovierailukiistassa jatkoaika

Telia, Radiolinja ja Sonera vastasivat tänään liikenneministeriön 12. toukokuuta tekemään verkkovierailukiistaa koskevaan sovintoesitykseen. Telia Finland ilmoitti liikenneministeriölle haluavansa jatkaa neuvotteluja Radiolinjan ja Soneran kanssa. Myös Radiolinja ja Sonera haluavat vielä neuvotella Telian kanssa. Telia kertoi samalla jäädyttävänsä Euroopan komissiolle Sonerasta ja Radiolinjasta tekemänsä valituksen.

Radiolinja ja Sonera ovat luvanneet sallia jo käyttöönotettujen Telian dual-liittymien verkkovierailun GSM-verkoissaan. Liikenneministeriö on kutsunut kiistan osapuolet neuvottelemaan tilanteesta ensi perjantaina.

Riita sai alkunsa, kun Telia halusi laajentaa Dual-liittymänsä maanlaajuisiksi. Radiolinjan ja Soneran mukaan kyseessä ei silloin enää ollut tavallinen verkkovierailu, ja ne sulkivat Telian asiakkaat verkoistaan. Kiistan kohteena on lähinnä isäntäoperaattoreille suoritettujen maksujen suuruus.
(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme