Mainos
Mainos

Tempaus: Samsung lahjoitti lippulaivapuhelimiaan iPhonen tilalle

Teknologiajätti Samsung on antanut ilmaiseksi Galaxy S -älypuhelimiaan iPhone 4:n vastaanotto-ongelmista valittaneille ihmisille.

Twitter-tililtä @samsungukmobile on otettu yhteyttä ihmisiin jotka ovat omissa twiiteissään valittaneet yhteysvaikeuksistaan iPhone 4:n kanssa. Ihmisiltä on pyydetty yhteystietoja, jotta tilalle lähetettäisiin ilmaiseksi Samsungin älypuhelin.

Tiffany Nieuwland kertoo omasta kokemuksestaan Wired-lehdelle. Hän kertoo purkaneensa turhautumistaan Twitterissä, kun hänen iPhonensa puhelut katkeilivat toistuvasti. Hän kertoo yllättyneensä, kun Samsung tarjosi yllättäen uutta lippulaivapuhelintaan tilalle.

- Soitin Samsungilla työskentelevälle ystävälleni. Hän oli alkuun epäileväinen asiasta, mutta nyt asia on vahvistettu ja kampanja on virallinen.

CNN kertoo sivuillaan, että kampanjasta on todellakin saatu vahvistus Samsungilta. Samsungilta todettiin seuraavasti:

- Viime aikoina verkossa on yhä enemmän keskusteltu kuluttajien tyytymättömyydestä joihinkin kilpailijamme tuotteisiin. Päätimme ottaa yhteyttä ihmisiin ja tarjota heille ilmaista Galaxy S -puhelinta tilalle.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme