Mainos
Mainos

Terveydenhuollon verkkoportaalista ajanvarauksia

Tampereen Puhelin, Porin Puhelin ja itsenäisyyden juhlarahasto Sitra ovat perustaneet internetpohjaisen palveluyrityksen nimeltä WelFare Communications.

Verkkoportaalin tarkoituksena on yhdistää sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmiä. Yhtiö aloittaa toimintansa kuluvan toukokuun aikana.

Welfare tarjoaa sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille kaksisuuntaisen median potilastietojen käsittelyyn ja siirtämiseen, sähköiseen konsultointiin, videopuheluihin sekä röntgenkuvien katseluun. Yksittäiset kansalaiset pääsevät mm. tekemään sähköisiä ajanvarauksia.

TPO:n toimitusjohtajan Erkki Ripatin mukaan toiminta aloitetaan Porista ja Tampereelta, mutta sitä laajennetaan nopeasti Helsingin, Turun ja Oulun seuduille. Lisäosaamista yhtiö saa terveysteknologian osaamiskeskuksesta Tampereelta. Kansainvälisiä yhteistyökumppaneita se hakee ensi syksyn aikana. Ripatti näkee, että yhtiön asiakkaat löytyvät alkuvaiheessa sairaanhoitopiireistä, kuntainliitoista ja yliopistosairaaloista.
(STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme