Mainos
Mainos

The Secret valloittaa maailmaa

WSOY

Ilmiö nimeltä The Secret tekee tuloaan Suomeen. Rhonda Byrnen kehittelemä elämänhallintamenetelmä esittelee keinoja, joilla muutetaan omat heikkoudet voimaksi ja vauraudeksi.

Maailmalla kohistaan parhaillaan The Secret -nimisestä elämänhallintamenetelmästä. Australialaisen tv-tuottajan Rhonda Byrnen (56) kehittelemä metodi tarjoaa keinot, joilla voi muuttaa omat heikkoudet, sairaudet ja puutteet voimaksi, terveydeksi ja vauraudeksi. Muun muassa tv-juontajien Oprah Winfreyn ja Larry Kingin suosiman tekniikan idea perustuu vetovoiman lakiin. Sen mukaan toiveet alkavat toteutua, kun vain keskittyy haluamaansa asiaan ja lähettää toiveet universumiin: vetovoima hoitaa loput.

Salaisuutta on myyty kirjana tähän mennessä yli seitsemän miljoonaa kappaletta. Kirjan käännösoikeudet on ostettu 35 maahan. WSOY on julkaissut kirjan vastikään suomeksi. Kirjan on kääntänyt Kaisa Luntinen. Kuluneen kevään aikana kirjasta ilmestyy käännös myös muun muassa eestiksi ja venäjäksi. DVD:nä Salaisuus on julkaistu muun muassa saksaksi, ranskaksi ja espanjaksi.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme