Mainos
Mainos

Tiedon vahva kasvu jatkui

Tieto-konsernin rahoituserien jälkeinen tulos nousi viime vuonna noin 50 prosenttia 428 miljoonaan markkaan, kun se vuotta aiemmin oli 281 miljoonaa. Liikevaihto kasvoi 15,6 prosenttia 2,8 miljardiin markkaan ja osakekohtainen tulos parani 3,58:sta 5,76 markkaan.

Liikevaihdon kasvu oli vuoden viimeisellä neljänneksellä alkuvuotta nopeampaa ja sen uskotaan jatkuvan myös alkaneena vuonna. Vahvana jatkuvan kysynnän lisäksi sitä ylläpitävät lisääntynyt kapasiteetti sekä viime vuoden aikana toteutetut yritysostot ja rakennejärjestelyt. Liikevaihto kasvanee tänä vuonna runsaalla 20 prosentilla, Tieto arvioi.

Myös myönteisen tuloskehityksen jatkumiselle on hyvät edellytykset, jos vakavia kansainvälisen talouden häiriöitä ei ilmaannu. Siirtyminen tietoyhteiskuntaan ja uudelle vuosituhannelle pitänevät tietotekniikkainvestoinnit edelleen kasvussa, Tieto ennakoi.
(STT-Reuters)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme