Mainos
Mainos

Tiesitkö jo nämä? 5 parasta tekstarivinkkiä iPhonelle

Tekstiviestien kirjoittaminen käy nopeammin näillä vinkeillä.

Tesktiviestien kirjoittaminen kiireessä sujuu helpommin, kun puhelimeen tallettaa itselleen sopivimmat vastauspohjat valmiiksi.

Mashable listasi vinkit, joilla iPhonen tekstiviestien kirjoittaminen käy astetta nopeammin. Hallitsetko jo nämä vinkit?

1. Vastaa nopeasti

Viestiin pystyy vastaamaan nopeasti valmiilla reaktioilla. Paina pohjassa vastaanotettua viestiä ja valitse avautuvista vaihtoehdoista tilanteeseen sopivin reaktio. Vaihtoehtoja ovat muun muassa sydän, peukku ylöspäin tai kysymysmerkki.

2. Älä lyö luuria korvaan

Kohteliaampi tapa jättää vastaamatta puheluun on tallettaa puhelimeen valmiita viestipohjia, joista voi kiireessäkin valita sopivimman. Apple ehdottaa kolmea valmista viestipohjaa, mutta niiden tilalle voi tallettaa myös omaan suuhun sopivampia.

3. Milloin viesti on lähetetty?

Keskustelunäkymässä ei oletusarvoisesti näe, milloin viesti on lähetetty, mutta asian voi tarkistaa pyyhkäisemällä yksittäisen viestin vasemmalle.

4. Kustomoi omat pikavalinnat

Yleisimmin käytetyt lausahdukset voi tallettaa helpoiksi pikavalinnoiksi. Asetus löytyy yleisten asetusten alta kohdasta näppäimistö. Valitse tämän jälkeen tekstin korvaus. Voit esimerkiksi asettaa niin, että aina kun kirjoitat viestiin ”np”, teksti korvataan sanoilla ”nähdään pian”.

5. Tyhjennä viestikenttä nopeasti

Ravistusliikkeellä pystyy tyhjentämään viestikenttään jo kirjoittaman viestin kokonaan. Koko viestin poistaminen käy näin nopeammin.

 

Lähde: Mashable

***


Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme