Mainos
Mainos

Tiesitkö tätä kikkaa WhatsAppissa? Muotoile tekstiä helpolla koodilla

WhatsAppissa on useita ominaisuuksia, joista tavallisilla käyttäjillä ei ole aavistustakaan. Yksi niistä on tekstin muotoilu.

Jos tavanomainen WhatsApp-viestittely kyllästyttää, kavereita voi hämmästyttää lisäämällä viestiin erilaisia muotoiluja. WhatsApp-viestiä voi tuunata käyttämällä tekstin korostusta, kursivoitua tekstiä tai yliviivausta. Tekstin muokkaaminen on helppoa, kunhan tietää mitä tekee.

Tekstin korostus (bold)

Jos haluat painottaa viestissäsi tiettyjä sanoja, korostuksella saat lisäpontta sanomaasi. Lisää vain korostettavan sanan molemmille puolille *asteriski*. Kun lähetät viestisi, sana näkyy sekä sinulle että vastaanottajalle korostettuna.

Kursivointi (italic)

Kursivointi toimii Whatsapissa korostuksen tapaan. Kun lisäät sanan molemmille puolelle _alaviivan_ , sana muuttuu viestin lähettämisen jälkeen kursivoiduksi.

Yliviivaus

Viestiin voi lisätä myös yliviivattuja sanoja. Sanan päälle ilmestyy yliviivausmerkintä, kun lisäät sanan molemmille puolille ~tilden~.

Vanhanaikainen fontti

Mikäli haluat ilahduttaa isoäitiäsi kirjoituskoneen fonttia mukailevalla kirjasintyylillä tai muuten vain tehdä vaikutuksen kavereihisi, se onnistuu samaan tapaan kuin yllämainitut muotoilut.

Kun haluat vaihtaa viestisi fonttia, lisää viestin alkuun ja loppuun kolme ```gravis-merkkiä``` , jolloin tekstin fontti muuttuu. Tämä toimii parhaiten Android-käyttäjillä, sillä android-puhelimissa gravis-merkki löytyy oletusnäppäimistöstä. iPhonessa merkin saa käyttöönsä lataamalla laajemmalla merkkivalikoimalla varustetun näppäimistön.

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme