Mainos
Mainos

Tietoyhteiskunnan edistäjä -palkinto Nordean Bo Haraldille

Nordean varatoimitusjohtaja Bo Harald on saanut ensimmäisen tietoyhteiskunnan edistäjä -palkinnon.

Palkinto myönnettiin ansioista sähköisten asiointipalveluiden kehittäjänä. Liikenne- ja viestintäministeri Kimmo Sasi jakoi tietoyhteiskunnan edistäjän tunnustuspalkinnon 27. helmikuuta.

Suomalaisten pankkien sähköiset palvelut ovat nykyisin erittäin kehittyneitä. 1990-luvun alun pankkikriisi ja lama pakottivat pankit uudistamaan toimintatapojaan. Yksi keino kriisistä selviämiseen oli panostaminen uuteen teknologiaan. Nordea on ollut sähköisten pankkipalveluiden kehittämisessä edelläkävijä, palkinnon perusteluissa todetaan

Liikenne- ja viestintäministeriön mukaan valtio ja kunnat ovat nyt samantapaisen haasteen edessä kuin pankit kymmenen vuotta sitten: parempia palveluita pitäisi pystyä tuottamaan vähäisemmillä resursseilla.

Palkinto luovutettiin liikenne- ja viestintäministeriön järjestämässä keskustelutilaisuudessa Helsingissä. Tilaisuudessa suurimpien puolueiden tietoyhteiskuntavaikuttajat pohtivat tietoyhteiskunnan ja hyvinvointivaltion suhdetta.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme