Mainos
Mainos

TJ Tiedon liikevaihto kasvoi runsaan kolmanneksen

Ohjelmistopalveluita kehittävän ja myyvän TJ Tiedon rahoituserien jälkeinen tulos nousi heinä-maaliskuussa 5 miljoonaan markkaan, kun se vuotta aiemmin vastaavalla 9 kuukauden jaksolla oli 1,8 miljoonaa. Konsernin liikevaihto kasvoi runsaat 36 prosenttia 46,1 miljoonaan markkaan, ilmenee TJ Tiedon keskiviikkona julkistamista osavuositiedoista. Osakekohtainen tulos koheni 0,23:sta 1,10 markkaan.

Yhtiön omien tuotteiden ja palveluiden myynti kasvoi jälleenmyyntiä nopeammin. Tuotekohtaisesti myynnin kasvu keksittyi internet-teknologiaan perustuvien intra- ja extranet-pohjaisten ratkaisujen myyntiin sekä asianhallinta- ja sähköisen asioinnin ohjelmistoihin, TJ Tieto kertoi.

Koska kysyntätilanne on hyvä ja neljäs neljännes on perinteisesti ollut yhtiölle vahva, TJ Tieto odottaa myös koko tilivuoden liikevaihdon kasvun pysyvän 30-50 prosentissa. Tuloksen odotetaan kasvavan vielä liikevaihdon kasvua nopeammin.
(STT-Reuters)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme