Mainos
Mainos

TJ Tieto ostaa ruotsalaisen Internet-yhtiön

Ohjelmistovalmistaja TJ Tieto ostaa ruotsalaisen internet-, intranet- ja extranet-ratkaisuja tarjoavan Reston-konsernin. Kauppa toteutetaan osakevaihdolla. TJ Tieto kertoo, että kaupan ansiosta sen sovellusten ja palveluiden markkinaosuus ja resurssit Ruotsissa kasvavat voimakkaasti.

Restonin viime vuoden liikevaihto oli 18,5 miljoonaa kruunua ja voitto ennen veroja 2,7 miljoonaa kruunua. Restonin palveluksessa on noin 40 henkilöä. Kaupan jälkeen TJ Tiedon palveluksessa Ruotsissa on noin 50 henkilöä. Reston toimittaa ratkaisuja lähinnä suuryrityksille kuten Ericssonille, McDonaldsille, Preem Petroleumille, Skandinaviska Enskilda Bankenille, ICA:lle ja Soneralle. Kaupan uskotaan myös parantavan TJ Tiedon osakekohtaista tulosta jo tilikaudella 1999-2000. Seuraavaksi TJ Tieto etsii kasvumahdollisuuksia Norjasta ja Tanskasta.
(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme