Mainos
Mainos

Totuus iPhonella kuvatuista videoista: käytössä älypuhelin ja paljon kalliita lisävarusteita

Älypuhelimilla kuvattujen lähes elokuvalaatuisten videoiden salaisuus piilee oikeissa lisälaitteissa. Näin kuvauslaitteisto on edullisempi ja pienempi kuin varsinaiset elokuvakamerat.

Usein muistetaan mainita, kuinka vaikuttavaa ja laadukasta videomateriaalia iPhone-älypuhelimalla voidaan kuvata. Mainoksia, musiikkivideoita ja jopa kokonaisia elokuvia on kuvattu käyttäen iPhonea elokuva- tai videokameran sijasta.

Pelkällä iPhonellakin saa kuvattua kohtalaisen hyvää videokuvaa, mutta usein älypuhelimen kameran lisäksi käytössä on ollut laitteeseen liitettyjä linssejä ja kuvausta vakauttavia pidikkeitä ja telineitä.

Tällä videolla raotetaankin hieman mystiikan verhoa, joka iPhonella kuvatun videokuvan ympärillä toisinaan hulmuaa. Onkin totta, että iPhonella kuvatusta videokuvasta saa entistä parempaa oikeilla lisävarusteilla.

Lähde: Digg


***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme