Mainos
Mainos

Tsunamin muistotilaisuuteen netti-ilmoittautuminen

Thaimaan hallitus järjestää hyökyaaltokatastrofissa menehtyneiden muistoksi tilaisuuden Phang-ngassa, Phuketissa ja Krabissa.

Thaimaassa joulukuussa järjestettävään tsunamin muistotilaisuuteen voi nyt ilmoittautua internetissä. Ilmoituslomake tulee täyttää 6. marraskuuta mennessä.

Ilmoittautumislomake löytyy Thaimaan ulkoministeriön muistotilaisuudesta tiedottavilta englanninkielisiltä verkkosivuilta osoitteesta http://www.mfa.go.th/tsunami/. Suomen kielellä ilmoittautumislomakkeen täyttöohjeet ja lisätietoja tilaisuudesta on ulkoministeriön verkkosivuilla osoitteessa http://formin.finland.fi. Tietoja saa myös soittamalla arkisin kello 9-16 numeroon 09-1605 5100 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asa-tsunami@formin.fi.

Thaimaan hallitus järjestää muistotilaisuuden 26. joulukuuta hyökyaallon vaikutusalueella Phang-ngassa, Phuketissa ja Krabissa. Tsunamin uhrien lähiomaisille ja loukkaantuneille tarkoitettuun tilaisuuteen kuuluu moniuskonnollinen muistoseremonia ja tsunami-muistomerkin peruskiven laskeminen.

Muistotilaisuuteen kutsutaan yksi lähiomainen hyökyaaltokatastrofissa menehtyneen uhrin perhettä kohden. Tilaisuuteen voi osallistua tsunamin uhrin lähiomainen eli uhrin aviopuoliso, lapset, vanhemmat, sisarukset tai isovanhemmat. Myös tsunamissa loukkaantuneilla on mahdollisuus osallistua tilaisuuteen.

Thaimaan ulkoministeriö ottaa myöhemmin yhteyttä ilmoittautuneisiin ja tiedottaa lisää järjestelyistä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme