Mainos
Mainos

TT ja MTV3 Internet-yhteistyöhön

Teollisuuden ja Työnantajain Keskusliitto, TT aloittaa MTV3 Internetin kanssa talous- ja työmarkkinatiedottamista koskevan yhteistyön 10. tammikuuta 2002. MTV3 Internetin kautta pääsee tuolloin suoraan TT:n kotisivuille, jossa julkaistaan tuoreimpien talous- ja työmarkkinauutisten lisäksi TT:n katsauksia ja tutkimustietoa. Lisäksi tavoitteena on lisätä kävijöiden mielenkiintoa julkaisemalla joka päivä tammikuusta lähtien ajankohtainen uutislinkki MTV3 Internetissä.

MTV3 Internetin ja TT:n yhteistyön avulla helpotetaan kaikkien taloudesta ja teollisuudesta kiinnostuneiden tiedonsaantia. TT:n sivuilta löytyy muun muassa tietoa eurosta, suhdanteista sekä erilaisista palkkavertailuista. Sivuston kautta pääsee myös TT:n jäsenjärjestöjen kotisivuille. TT:n sivut avaavat myös mahdollisuuden seurata suoraan järjestön tiedotustilaisuuksia.

Internetin hyötykäyttö lisääntyy nopeasti. TT:n kotisivuilla käydään päivittäin noin 5 000 kertaa. Toivomme tämän joukon edelleen kasvavan. Teollisuus on osa jokaisen suomalaisen arkipäivää. Haluamme palvella elinkeinoelämän päättäjiä, taloudesta ja työelämästä kiinnostuneita asiantuntijoita ja kansalaisia, TT:n toimitusjohtaja Johannes Koroma sanoi sopimuksen allekirjoitustilaisuudessa.

TT on teollisuuden, rakennustoiminnan, liikenteen ja muiden teollisuutta lähellä olevien palvelualojen yritysten etujärjestö. Jäsenyrityksiä on yli 5000. Niiden palveluksessa on runsaat 530 000 henkilöä.

MTV3 Internet on Suomen suurin Internet-media. Sen sivuilla vierailee kuukausittain lähes miljoona eri kävijää.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme