Mainos
Mainos

Tuli, savu ja scifi vauhdittavat koulun valistusvideota

Netissä levitettävä kouluturvallisuusvideo käsittelee viranomaisten ohjeita poikkeuksellisella tyylillä: tulen, savun ja scifin vauhdittamana. Korkealaatuista tuotantoa olevan videon juonena on koulussa syttyvä tulipalo, ja pitkin tarinaa kerrataan oppilaan kannalta tärkeimmät asiat.

Ohjaaja-tuottaja Alexander Seraidaris kertoo halunneensa aikaan videon, jonka tekninen taso vastaa siinä esiteltävien asioiden tärkeyttä.

- On selvää, että tällaisessa videossa tiedon on oltava pääosassa. Videon suunnittelussa mietittiin pitkään, miten hieman science fictioninkin puolelle menevä kerronta pidetään kiinni todellisuudessa, Seraidaris kertoo.

Video on tuotettu yhteistyössä kouluturvallisuuden ammattilaisten ja Vantaan Vaskivuoren lukion kanssa. Koulun oppilaat ovat olleet kuvauksissa mukana avustajina. Valtio on ollut mukana videon rahoituksessa. Lisäksi Seraidaris kertoo tulleensa vastaan kustannuksissa.

Seraidaris on aikaisemmin tehnyt muun muassa ilmavoimien rekrytointivideon, joka on saanut kansainvälisiä palkintoja. Kouluturvallisuusvideosta onkin julkaistu myös englanninkielinen versio.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme