Mainos
Mainos

Verkkokauppajätin videopalvelu laajeni Suomeen – saatavilla jo sadoissa maissa

Amazon Prime Video -palvelua tarjotaan aluksi kokeiluhintaan puolen vuoden ajan.

Verkkokauppajätti Amazonin oma videopalvelu Amazon Prime Video saapuu Suomeen ja on nyt saatavilla yhteensä 200:ssa maassa. Amazon tiedotti asiasta keskiviikkona.

Suomessa suoratoistopalvelua saa aluksi kuuden kuukauden ajan kokeiluhintaan 2,99 euroa kuussa, jonka jälkeen hinta on 5,99 euroa kuussa.

Monien muiden videopalveluiden tavoin Amazonin ohjelmia voi katsoa palvelun oman sovelluksen kautta iOS- ja Android-laitteilla, Amazonin omilla Fire-tableteilla, LG- ja Samsung-älytelevisioilla sekä verkkoselaimella.

Palvelun asiakkaat voivat myös ladata kaikki elokuvat ja sarjat katsottaviksi offline-tilassa ilman lisämaksua. Näin ohjelmia voi katsoa paikoissa, joissa ei ole saatavilla verkkoyhteyttä.

Amazonin videopalvelun valikoimaan kuuluu yksinoikeussarjoja sekä lukuisia muita tv-sarjoja ja elokuvia. Yksinoikeussarjoihin lukeutuu muun muassa The Grand Tour, jota on ladattu laittomasti verkosta enemmän kuin mitään muuta sarjaa koskaan.


***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme