Mainos
Mainos

Tuomioja vastaa Internetissä kysymyksiin ulkopolitiikasta

Ulkoministeri Erkki Tuomioja vastaa tänään kansalaisten kysymyksiin ulkopolitiikasta internetissä valtionhallinnon keskustelufoorumilla. Tunnin mittainen reaaliaikainen verkkokeskustelu alkaa kello 10. Huomenna puolustusministeri Jan-Erik Enestam vastaa pohjoismaista yhteistyötä ja lähialueyhteistyötä koskeviin kysymyksiin. Perjantaina on vuorossa ympäristöministeri Satu Hassi, joka ottaa kantaa Suomen kehitysyhteistyötä ja sen tavoitteita koskeviin kysymyksiin.

Ota kantaa -verkkokeskusteluhanke on valtiovarainministeriön hallinnon kehittämisosaston ylläpitämä kansalaiskeskustelufoorumi. Sitä uudistettiin talvella niin, että ministeriöt isännöivät vuorotellen keskustelua valitsemistaan aiheista kuukauden ajan. Keskustelu ja osallistumislomake löytyvät osoitteessa http://www.otakantaa.fi valikosta "online-keskustelu". Keskusteluun osallistumiseksi on internetkeskustelussa käytettävien porttien 6667-7000 oltava auki. Selaimessa on oltava käytössä java-tuki.
(STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme