Mainos
Mainos

Tutkimusyritykseltä kovaa tekstiä: Windows 8.1 hiljentää arvostelijat

Tutkimusyhtiö Gartner uskoo, että ohjelmistojätti Microsoftin uusi Windows 8.1 -käyttöjärjestelmäpäivitys tulee olemaan sellainen, mikä Windows 8:n olisi pitänyt alkujaankin olla.

Windows 8:ssa oli radikaalisti uudistettu käyttöliittymä ja se on saanut osakseen runsaasti kritiikkiä käyttötuntumastaan.

Uuden version käyttöliittymään on tehty useita parannuksia ja siihen on mm. lisätty Windows 8 -versiosta tyystin puuttuneen Käynnistä-valikon ominaisuuksia.

Gartnerilta todetaan, että tämänhetkisiin tietoihin perustuen Windows 8.1:n ominaisuudet saattavat hiljentää valtaosan kritisoijista, vaikka kyse ei olekaan mistään suurista muutoksista.

Gartnerin asiantuntijat antavat yrityksille muutamia neuvoja Windows 8.1 -päivitykseen liittyen:

Gartnerin mukaan yrityksen kannattaa harkita Windows 8.1 -versiota laajempaan käyttöön, mikäli yritys on ollut aikeissa siirtyä käyttämään kosketusnäytöllisiä Windows 8 -koneita.

- Jos olet karttanut Windows 8 -järjestelmää, mutta suosit uutta käyttöjärjestelmää tietokoneen hankinnan yhteydessä, harkitse Windows 8.1 -järjestelmän käyttöä kunhan olet tehnyt vaadittavat kokeilut etenkin Internet Explorer 11 -selaimella, todetaan Gartnerilta.

Gartnerin mukaan Windows 8.1 järjestelmään kannattaa siirtyä mahdollisimman nopeasti, kunhan uusi versio tulee saataville kesän aikana.

Windows 8:n päivitys 8.1 -versioon on ilmaista.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme