Mainos
Mainos

TV-kokkien ruokareseptejä verkkoon

Maamme laajin ruokaan liittyvä verkko- ja mobiilipalvelu aukeaa yleisölle ensi lokakuussa.

Ruokala. comin sisällön tuottajia ja myöskin osakkaita ovat nimekkäät keittiömestarit ja tv-kokit Antti Vahtera ja Jyrki Sukula (kuvassa) sekä tunnettu ruokaharrastaja Visa Nurmi.

-Ruokala. com tarjoaa mm. päivittäin vaihtuvia reseptejä. Samoin matkapuhelimen ja verkon yhteen kytkeviä palveluja, kuten ravintolasuosituksia, sanoo Antti Vahtera. Palvelun tuottaa Alma Media Interactive Oy:n ja Broadcasters Oy:n perustama Intervisio Oy.

Maatamme mm. huippukokkien Bocuse d` Or -kisassa Ranskassa edustaneelle Antti Vahteralle kuuluu muutakin uutta. Kahdessa turkulaisessa ravintolassa keittiömestarina toiminut Vahtera keskittyy nyt toteuttamaan ruokakursseja ja ruoka-aiheisia luentoja sekä kirjoittamaan kolumneja.

TV-työt jatkuvat ja syksyllä ilmestyy uusi ruokakirja. Ensi vuoden alussa hän avaa oman ravintolan Aurajoen rannalla. Edustalla on Turun vierasvenesatama ja kulmalla Turun ja Åbon väliä seilaava kuuluisa jokilautta Föri. (STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme