Mainos
Mainos

Tv-toimittaja sai Kuvalehden journalistipalkinnon

Palkinnonsaaja työskentelee Ylen tv-uutisten aluetoimittajana Kaakkois-Suomessa. Hän on uutisoinut myös Venäjän Karjalan alueen asioista.

Yleisradion toimittaja Marja Manninen on saanut tämänvuotisen Suomen Kuvalehden journalistipalkinnon. Tunnustus on 5000 euroa.

Manninen työskentelee Ylen tv-uutisten aluetoimittajana Kaakkois-Suomessa. Hän on työskennellyt vuodesta 1990 lähtien Lappeenrannassa, mutta venäjän kielen taitajana hän on uutisoinut myös Venäjän Karjalan alueen asioista.

Palkintoperusteluiden mukaan "Manninen on ahkera, luova, uudistuva ja kansainvälinen rajaseudun reportteri, joka välittää itärajan molemmin puolin merkittäviä kansallisia ja kansainvälisiä uutisia".

Suomen Kuvalehden journalistipalkinto jaettiin nyt 33. kerran.

Journalistipalkinnon lisäksi lehti jakoi tunnustuksia myös yrityksille. Lappset palkittiin Suomen parhaana työllistäjäyrityksenä, Konecranes parhaana kansainvälistyjäyrityksenä, Seppo Koskinen Ravintolat parhaana kasvuyrityksenä ja Kuusakoski parhaana perheyrityksenä.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme